Sagt om Charlotte som ledare och kurshållare

Hej Charlotte,
Jag vill bara skriva och tacka dig för den tid jag fått tillsammans med dig. Du är en fantastisk människa, en riktig förebild! Du är en person man verkligen lyssnar på och hoppas på att man kan bli som! Glöm aldrig att du är fantastisk, jag är ditt personliga glödande fan!

//Stora kramar Izabella”


Hej Charlotte
Jag beundrar dig för din starka vilja, önskar att jag haft densamma! Du är och kommer alltid att vara en inspiration för mig! Ta hand om dig!

//Massa kramar Johanna”


Charlotte – du är den bästa chef jag någonsin haft! Tack för allt!
//Kram David


Charlotte,
Du är den bästa chefen jag någonsin haft och jag kommer aldrig att glömma dig! Tack för denna tiden, DU är bäst!

//Kramar Camilla


Hej Charlotte,
Du är en otroligt bra chef och en förebild för mig. Du satsar verkligen på din personal! Du är bäst – ta hand om dig!

//Kram Johan


Hej Charlotte,
Här kommer min utvärdering i all sin enkelhet på din kurs. Jag hade inga speciella förväntningar innan, tyckte att det var ett intressant tema, en lite annorlunda grej som jag inte brukar göra och medan jag gick och funderade på om jag skulle anmäla mig eller inte så visade det att en kollega skulle gå och då blev det lite extra kul.Du förmedlade snabbt en positiv känsla som spred sig i gruppen och bidrog till bra samtal och ett varmt klimat.

Ämnena var spännande och du fick fram ditt budskap på ett enkelt och inspirerande sätt. Tiden gick fort och jag fick mycket att reflektera över. Du fångade viktiga punkter och jag har tagit till mig flera tankar och påståenden som jag funderat extra mycket på genom veckorna – och som jag har med mig även nu. Även ”jobbiga” utmaningar blev lättsamma och uppmuntrande.

//Tack/Sharon


Hej Charlotte!
Tack för din otroliga inspiration och ditt mod att dela med dig av dina motgångar här i livet men också din förmåga att visa vad du gläds över, bara det är stort. Efter varje gång vi träffats har jag tagit en stund och reflekterat över vad du förmedlat och vad vi pratat om i gruppen och du finns med hela tiden såväl på jobbet som på fritiden.

Nu var det sista gången och jag saknar dig och träffarna redan och att du fått oss alla, totalt okända för varandra, att känna samhörighet är helt fantastiskt.Ditt budskap har hjälpt mig och hjälper mig över tröskeln in i det okända. Vackla kommer jag att göra, men skitsamma, snart är jag på spåret igen.

//Kram Karin


Hej Charlotte
Din kurs nar betytt mycket för mig framförallt när det gäller att få en annan syn på träning och hälsa. Jag har alltid varit fokuserad på att träna hårt och att svetten skall lacka men har missat/glömt/ inte känts så nödvändigt med den funktionella träningen som ger smidighet, balans och styrka samt att lära sig att andas rätt.

Stretchingen har jag verkligen förstått betydelsen av inte minst efter förra veckans träningspass. Jag hade mycket mindre träningsverk och kände mig mycket smidigare än många andra deltagare. Det jag också har lärt mig är att leva i nuet fokusera och att se till att jag mår bra själv för då mår omgivningen bra. Har även fått verktyg för att “kunna må bra” (mår bra idag!). Är mycket imponerad över hur du lyckas få gruppen att öppna sig så mycket. Det är inte lätt när man inte känner varandra och är så pass många. Tack för en mycket bra utbildning.

//Stor kram Hälsningar Christina


Hej Charlotte!
Tänkte att jag skulle tacka för en fantastisk kurs, jag har sett fram emot varenda träff och jag har lämnat dem med en känsla av lugn och ny kraft. Det har varit så himla mycket bättre än jag någonsin hade vågat hoppas på, och jag är jätteglad att jag fick chansen att lyssna på alla kloka ord och erfarenheter du har att dela med dig av! Du är verkligen en källa till inspiration och du har förmågan att få folk att lyssna och förstå. Din förmåga att blanda allvar och skratt med fakta och egna erfarenheter och historier gör det lätt att relatera till allt det du säger, man vill helt enkelt höra mer!

Så, jag ville helt enkelt bara tacka för allt, för all tid och kraft du lagt ner på att göra kursen så bra som den är och för att du är så pedagogisk, förstående och har förmågan att bjuda på dig själv. Du får en att stanna upp (andas), tänka efter och förstå. Tack! :)

//Kram, Hanna


Hej Charlotte
Tack för en inspirerande och kul kurs. Lär mig något varje gång. Tänk vad några insiktsfulla timmar, då man bara får sitta still, lyssna och känna efter och tänka till, kan göra. Ha det gott

//Ulla


Hej Charlotte!
Du får saker och ting att verka så enkla och självklara. Jag satt och smånickade till det mesta du sa, några rejäla väckarklockor i mellan åt dock. Som det här med maten… jag inser verkligen nu att jag måste ändra mina vanor. Jag är så himla glad över att bara få möjligheten att få dina åsikter. Jag ser hela våren som en tid för mig att vända på ”livet”!

Stor kram till dig för ditt engagemang!

//Elisabeth


Hej Charlotte!
Tänk vad tiden går fort, det är mer än 3 veckor sedan vi hade avslutning på "må bäst kursen"! Jag vill tacka dig Charlotte för dessa fantastiska föreläsningar där du har bjudit så mycket på dig själv och verkligen varit närvarande. Våra träffar har givit mig styrka att tänka vidare, vad ska jag göra när jag blir stor, det är jag som bestämmer.

Jag tycker det är så fantastiskt att det funnits en sådan värme och gò känsla samt en öppenhet mellan alla oss på "må bäst kursen, det känns som om vi har stannat upp, tiden har funnits, vi har alla brytt oss och tänk vad viktigt det är. Så många gånger som vi bara rusar iväg istället för att ta tid att bry oss. Jag har redan rekommenderat denna kurs till några väninnor, go on Charlotte!

//Kram, Kerstin