Träning

Varmt välkommen till ALTHIN TRAINING!

Här möter du mig - en otroligt dedikerad tränare i härlig miljö! Kom när och hur ofta du vill! Hos mig får du HELHETEN - styrka, kondition, rörlighet, balans och avslappning. Du får träning för både insidan och utsidan. Nyckelord - PERSONLIGT och alltid med det "lilla extra"!

TRÄNINGSTIDER

Utefys = Limhamnsfältet samling Hylliegången

Inne = Geijersgatan 8, Dansstudion No 1

Måndag 18.00 - 18.45 UTEFYS Funktionell Träning
Tisdag 19.20 - 20.05 CORE FUSION (träning med fokus på mage/rygg som varvas med härliga syretoppar för hjärtat)
Tisdag 20.10 - 21.10 YINYOGA & Meditation/avslappning
Torsdag 18.00 - 18.45 UTEFYS Funktionell Träning
Söndag 17.00 - 17.45 BOX FUSION (konditionsträning inspirerat från boxning som avslutas med styrka för hela kroppen)
Söndag 18.00 - 19.00 YOGA & Meditation/avslappning

Jag varierar innehållet på passen så att vi hela tiden utmanar kroppen och knoppen. Mitt motto är BACK TO BASIC! Enkelt, jobbigt och ROLIGT! Vi jobbar med endast kroppen - vårt bästa verktyg! Smart, skonsamt och effektivt! Det du behöver är en egen yogamatta. Av hygieniska skäl så har alla en egen matta. Den är bra att ha med på alla passen inomhus.

FOKUS - TRÄNINGSGLÄDJE! Jag får dig att längta tillbaka!

Om du är intresserad av att komma och träna hos mig, och få möjligheten att anmäla dig, så ansök om inträde i min FB grupp "ALTHIN TRAINING". Där lägger jag ut alla pass dagen innan vi kör. Bara att klicka i din närvaro och du har din plats! Din anmälan vill jag ha för att kunna skräddasy våra pass på allra bästa sätt. Givetvis går det bra att anmäla sig även om man inte har FB. Då gör du det direkt till mig på charlotte@fromgoodtogreat.se.

PRISER/KORTVARIANTER

Jag säljer bara ett BEGRÄNSAT antal kort då jag vill att att det ska vara personligt. Har du kort så ska du också få en plats på det pass du vill träna. Det finns 10-kort, månadskort och om man vill även ett terminskort (jan-maj). För priser skicka ett PM/mail till charlotte@fromgoodtogreat.se eller gå med i min FB grupp "ALTHIN TRAINING" där all info finns.

Jag startar kortförsäljningen måndag den 10 december. Vill du köpa kort redan då så hör av dig. Kanske vill du utnyttja ditt Friskvårdsbidrag?”Charlotte! Jag vill bara berätta för dig om hur värdefull din träning och avslappning har varit för mig under en jobbig tid. Sen en psykolog talat om för mig hur viktigt det är med avslappning har jag tänkt mycket på vad som har känts viktigt för mig.

Dina ord har gjort det och det får mig att fundera på om vi inte är många därute som behöver någon form av relation till den som talar till oss under avslappningsdelen. Precis som den relation du skapar när du sprider glädje och allvar under dina pass/föreläsningar. Tack Charlotte!"

(Lena, Höllviken)