From Good To Great

Träning

Varmt välkommen till ALTHIN TRAINING!

Här möter du mig - en otroligt dedikerad tränare i härlig miljö! Kom när och hur ofta du vill! Hos mig får du HELHETEN - styrka, kondition, rörlighet, balans och avslappning. Du får träning för både insidan och utsidan. Nyckelord - PERSONLIGT och alltid med det "lilla extra"!

CV-19

ALTHIN TRAINING följer myndigheternas rekommendationer och har därmed ställt in alla inomhuspass tills vidare.

SOMMARTRÄNING 2021

FRÅN OCH MED DEN 1 JUNI KÖR VI PÅ RIBBAN.

Från ”Stenröset” på Limhamnsfältet, där vi brukar hålla till, går man grusgången ner mot havet. Nära till dopp efter träning!

JUNI:

Måndag 18.00 - 18.45
Onsdag 18.00 - 19.00
Torsdag 18.00 - 18.45*
(*Ej torsdag 24/6 dag före midsommarafton)
Lördag 10.00 - 10.45*
(*Ej lördag 26/6 Midsommardag)

JULI:

Måndag 18.00 - 19.00
Onsdag 18.00 - 19.00
Torsdag 18.00 - 19.00

Det blir blandad träning med inslag av TABATA, Intervall, Box, CARDIO flex, Yoga, Rörlighet, Stretch och avslappning. Så allt kroppen och knoppen önskar sig. Förlänger alla pass till 60 minuter i juli så hinner vi mer.

Vädret avgör när det blir vad - enklast så.

Träna hur mycket du vill under juni/juli för endast 500kr.

Vill du ta med respektive, eller barn över 17 år, så kan ni träna båda för endast 850kr. Barn och ungdom under 18 år tränar gratis.

Det går givetvis att köpa klippkort om man hellre vill ha det under juni/juli.

Skicka PM om du vill vara med i vårt härliga gäng!

JAG SER FRAM EMOT ÄNNU EN HÄRLIG TRÄNINGSSOMMAR!VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅRT GÄNG!”Charlotte! Jag vill bara berätta för dig om hur värdefull din träning och avslappning har varit för mig under en jobbig tid. Sen en psykolog talat om för mig hur viktigt det är med avslappning har jag tänkt mycket på vad som har känts viktigt för mig.

Dina ord har gjort det och det får mig att fundera på om vi inte är många därute som behöver någon form av relation till den som talar till oss under avslappningsdelen. Precis som den relation du skapar när du sprider glädje och allvar under dina pass/föreläsningar. Tack Charlotte!"

(Lena, Höllviken)