From Good To Great

Träning

Varmt välkommen till ALTHIN TRAINING!

Här möter du mig - en otroligt dedikerad tränare i härlig miljö! Kom när och hur ofta du vill! Hos mig får du HELHETEN - styrka, kondition, rörlighet, balans och avslappning. Du får träning för både insidan och utsidan. Nyckelord - PERSONLIGT och alltid med det "lilla extra"!

TRÄNING 3/1 – 31/5 2024

Plats: Vid "Stenröset" på Limhamnsfältet.

Måndag 18.15 Kondition & styrka
Onsdag 18.15 Kondition
Torsdag 18.15 Kondition & styrka
Lördag 10.00 Gott & Blandat

Alla pass är i grunden 45 minuter, men förlängs med 15 minuter extra stretch med jämna mellanrum.

Här tränar vi tillsammans! Män, kvinnor, barn och ungdomar - i en härlig blandning. ALLA kan vara med! Barn/ungdom under 18 år tränar GRATIS! Även hundar är välkomna 🐶!

PRISER OCH KORTVARIANTER:

  • TERMINSKORT 3/1 - 31/5 2024 2350:-
  • TERMINSKORT med respektive (boende på samma adress) 4300:-
  • 10-kort 950:-
  • 20-kort 1 650:-
  • 1 gång 130:-

Klippkort är personligt och giltigt 1 år.VARMT VÄLKOMMEN TILL VÅRT GÄNG!”Charlotte! Jag vill bara berätta för dig om hur värdefull din träning och avslappning har varit för mig under en jobbig tid. Sen en psykolog talat om för mig hur viktigt det är med avslappning har jag tänkt mycket på vad som har känts viktigt för mig.

Dina ord har gjort det och det får mig att fundera på om vi inte är många därute som behöver någon form av relation till den som talar till oss under avslappningsdelen. Precis som den relation du skapar när du sprider glädje och allvar under dina pass/föreläsningar. Tack Charlotte!"

(Lena, Höllviken)